Έτοιμοι για τηλεδιάσκεψη;

Αγαπητά μου παιδάκια. Ήρθε η ώρα να τα πούμε ζωντανά, να σας δω και να με δείτε, να σας ακούσω και να με ακούσετε.
Τις εργασίες θα συνεχίζω να τις στέλνω, όπως σας τις στέλνω μέχρι σήμερα. Από εσάς, θέλω να μένετε σπίτι, να ακούτε τους γονείς σας όσο πιο πολύ γίνεται, να μην είστε ρούλες-ρούλες-γκρινιαρούλες και όταν μπορείτε και αν θέλετε, να κάνετε τις εργασίες που στέλνω. Όλες οι εργασίες είναι επαναληπτικές, δεν είναι υποχρεωτικές, αλλά νομίζω ότι καλό είναι να τις κάνετε, ώστε να μην ξεχάσουμε όσα έχουμε μάθει μέχρι τώρα.
Που και που όμως, μπορούμε να κάνουμε και κάποιες ζωντανές συνδέσεις. Για να γίνει αυτό , θα χρειαστεί να έχουμε έναν υπολογιστή με σύνδεση ίντερνετ  και μικρόφωνο. Η κάμερα δεν είναι απαραίτητη, αλλά αν έχετε μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε. Την επόμενη εβδομάδα μπορούμε να κάνουμε μια δοκιμή. Θα σας ενημερώσω για τη μέρα και την ώρα και θα σας δώσω περισσότερες οδηγίες.
Προς το παρόν θέλω όποιος μπορεί να γράψει το κείμενο με το ψέμα που θα κάνει τον κόσμο μας καλύτερο (την εργασία της 30/3/2020 από το κείμενο ''Ψέμα πρωταπριλιάτικο'') , ώστε να τα διαβάσουμε στην τηλεδιάσκεψη που θα κάνουμε.

ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ

Όλα τα νέα και τις αναρτήσεις πλέον θα τις βρίσκετε στην παρακάτω νέα ιστοσελίδα : https://blogs.sch.gr/ioakeimid/